Yhteystiedot

Hair Design Helsinki
Katariinankatu 3
00170 Helsinki

044 979 2333
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ota yhteyttä
 
Meille töihin? Hakemukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotemerkit

Tuotesarjana Label.m oli meille helppo valinta. Label.m on kattava ammattilaisten käyttämä tuotesarja, mutta myös helppokäyttöinen, joten sopii täydellisesti myös asiakkaille kotikäyttöön. Tunnemme sarjan useamman vuoden käyttökokemuksen perusteella ja siksi pystymme vaivattomasti suosittelemaan asiakkaan tarpeisiin juuri oikeat tuotteet sekä hiusten hoidossa, että muotoilussa ja viimeistelyssä.

Label.m – London Fashion week’in ainoa virallinen hiustuote. Sarja on lukuisasti palkittu, muodin inspiroima tuotesarja, jonka kehitystyöstä vastaa TONI&GUY dynaaminen kansainvälinen Artistic team, johtajinaan Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck. Meidän tavoitteenamme on inspiroida sekä vaalia luovuutta ja yksilöllisyyttä niin ammattilaiskampaajien, kuin heidän asiakaskuntansa keskuudessa ympäri maailmaa.

label.m


Erikoispalvelut

Hiustenpidennys

Hiustenpidennykset ovat yksi meidän vahvuuksistamme. Teemme hiustenpidennyksiä teippi- ja sinettitekniikalla. Pyrimme käyttämään laadukkaimpia materiaaleja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Pyrimme huomaamattomaan ja täysin luonnollisen näköiseen lopputulokseen. Meille on tärkeää, että hiustenpidennykset tehdään myös teknisesti oikein, jotta pidennys ei aiheuta vahinkoa omalle hiukselle. Ja muistutamme tietenkin myös hyvän kotihoidon tärkeydestä täydelliseen hiustenpidennykseen.


Olaplex

Olaplex on tuote, joka suojaa ja hoitaa hiusta käsittelyiden yhteydessä. Tuotteen avulla voidaan saavuttaa isompiakin muutoksia tummasta vaaleaan. Olaplex-käsittely voidaan tehdä värjättäessä hiuksia tai vain pelkkänä tehohoitona ilman värikäsittelyä. Olaplex sekä vahvistaa että korjaa huonokuntoisia ja vaurioituneita hiuksia. Kampaamossa suoritettavan käsittelyn lisäksi suosittelemme myös Olaplex-kotihoitotuotetta parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hiustenpidennykseen voi varata ajan käymällä ensin liikkeessä ilmaisessa konsultaatiossa. Varaa konsultaatioaika puhelimitse tai sähköpostilla.

Facebook facebook new

Instagram instragram new

Twitter twitteri new

Pinterest pinterest nelio new