Hiustenpidennys

Hiustenpidennykset ovat yksi meidän vahvuuksistamme. Teemme hiustenpidennyksiä teippi- ja sinettitekniikalla. Pyrimme käyttämään laadukkaimpia materiaaleja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Pyrimme huomaamattomaan ja täysin luonnollisen näköiseen lopputulokseen. Meille on tärkeää, että hiustenpidennykset tehdään myös teknisesti oikein, jotta pidennys ei aiheuta vahinkoa omalle hiukselle. Ja muistutamme tietenkin myös hyvän kotihoidon tärkeydestä täydelliseen hiustenpidennykseen.


Olaplex

Olaplex on tuote, joka suojaa ja hoitaa hiusta käsittelyiden yhteydessä. Tuotteen avulla voidaan saavuttaa isompiakin muutoksia tummasta vaaleaan. Olaplex-käsittely voidaan tehdä värjättäessä hiuksia tai vain pelkkänä tehohoitona ilman värikäsittelyä. Olaplex sekä vahvistaa että korjaa huonokuntoisia ja vaurioituneita hiuksia. Kampaamossa suoritettavan käsittelyn lisäksi suosittelemme myös Olaplex-kotihoitotuotetta parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hiustenpidennykseen voi varata ajan käymällä ensin liikkeessä ilmaisessa konsultaatiossa. Varaa konsultaatioaika puhelimitse tai sähköpostilla.